wb


PRIVACYVERKLARING


Deze website is eigendom van VEBF bvba


Contactgegevens:


VEBF bvba

Neerbroek 109 bus 18

2070  ZWIJNDRECHT

Telnr 03/569.09.90 en 03/775.45.45

Ondnr : 0566.992.417

BIBF : 70456150

els@vebf.be


Door toegang tot en het gebruik van de website verklaart u zich uitdrukkelijk akkoord met de volgende algemene voorwaarden.


Intellectuele eigendomsrechten

De inhoud van deze site, met inbegrip van de merken, logo’s, tekeningen, data, product- of bedrijfsnamen, teksten, beelden e.d. Zijn beschermd door intellectuele rechten en behoren toe aan VEBF bvba of rechthoudende derden.


Beperking van de aansprakelijkheid

De informatie op de website is van algemene aard. De informatie is niet aangepast aan persoonlijke of specifieke omstandigheden en kan dus niet als een persoonlijk, professioneel of juridisch advies aan de gebruiker worden beschouwd.


Deze privacyverklaring is opgesteld om tegemoet te komen aan zij die bezorgd zijn hoe hun gegevens op onze website worden gebruikt. Lees deze verklaring a.u.b. grondig door. We verzamelen geen gegevens van bezoekers aan onze website. VEBF maakt geen gebruik van cookies. Op geen enkele manier worden de handelingen van de gebruikers van onze website gevolgd.


VEBF zal onder geen beding uw gegevens verkopen en of doorgeven aan derde partijen. Wel staan op onze website een aantal links naar derden. VEBF is echter niet aansprakelijk voor deze derde partijen. Deze derde partijen hebben afzonderlijke privacy verklaringen. Daardoor kan VEBF nooit verantwoordelijk gesteld worden voor deze derde partijen.


Gebruikers kunnen volledig anoniem gebruik maken van onze website.  Een link naar deze verklaring is voorzien op de contactpagina op onze website.


ALs er vragen zijn over deze privacyverklaring kan u ons bereiken op volgende:


VEBF bvba

Neerbroek 109 b 18

2070 Zwijndrecht

Belgium

els@vbef.be

+32 (0)3 775 45 45